Szolgáltatások bemutatása

Több mint 20 éve foglalkozunk tetőfedéssel, tetőjavítással, bádogos munkákkal. A teljesen új tető építésén túl felújítási, karbantartási feladatokat is vállalunk, beleértve az ereszcsatornához tartozó munkákat is. Ezen felül örömmel vállaljuk kocsibeállók, teraszok és egyéb ház körüli építmények fedését, teljeskörű kivitelezését.

Miért érdemes minket választani?

Szakmai tudásunk, korszerű, minőségi, komplex felszereltségünk lehetővé teszi, hogy ügyfeleink felújítási, kivitelezési munkálatait teljeskörűen ki tudjuk szolgálni. Tetőfedés esetén például nem szükséges a megelőző ácsmunkára külön szakembert keresnie, mely lényegesen meg tudja nyújtani a kivitelezési időt. Ugyanígy a bádogos munkák kapcsán az ereszcsatornáktól kezdve az ablakpárkányokon át egészen a kéményekig bármilyen feladatot elvégzünk.

Alapos, szakszerű tervezés, precíz, időhatékony kivitelezés, megfelelve az egyedi igényeknek is!

Mindennapjaink során a legkülönfélébb tetőszerkezetekkel, -típusokkal, tetőfedő anyagokkal találkozunk, illetve dolgozunk. Legyen szó kerámia cserepes-, állókorcolt lemezes-, cserepeslemezes- vagy más tetőfedő megoldásról, profi, munkájukra igényes, elismert szakembereinkkel a határidőket szigorúan betartva, garanciával vállaljuk a megvalósítást.

Nagy gondot fordítunk az előzetes igényfelmérésre. Az alapos helyszíni felméréseket követő szakmai ajánlásunk és az egyéni igényeket figyelembe vetti árajánlatunk magába foglalja a komplex kivitelezés költségeit. Ha nincs még határozott elképzelése például az alapanyagok kiválasztását illetően, szakértő tanácsainkkal maximálisan hozzájárulunk ahhoz, hogy Ön mindentekintetben a lehető legjobb döntést hozza meg.

Hisszük, hogy a színvonalas, tartós eredmény kizárólag magas minőségű alapanyagok felhasználásával, magas szintű szakértelemmel és modern, korszerű eszközökkel érhető el. Éppen ezért cégünknél kiemelten fontosnak tartjuk a folyamatos fejlődést, hogy a tetőfedő, tetőjavítási, bádogos és a hozzá tartozó munkálatokat a legmodernebb technológiák ismeretében vigyük véghez, a megfelelő eszközök alkalmazásával.

így is ismerhet minket: tetőfedés, tetőfedő, ereszcsatorna, lindab lemez, cserepeslemez